Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

 

Betaling

Hos diasence.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • VisaDankort
 • MasterCard

Der tages ikke gebyr for betaling via betalingskort.

Betaling med betalingskort på diasence.dk foregår igennem en sikker krypteret forbindelse. Det betyder, at de oplysninger, du indtaster i forbindelse med din betaling, aldrig er diasence.dk i hænde. Oplysningerne sendes direkte til PBS / NETS igennem vores betalingsgateway, som administreres af ePay.

 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

 

Når betalingen er gennemført, og ordren dermed er fuldført, sendes en ordrebekræftelse til den e-mail adresse, du har angivet ved indtastning af dine oplysninger.

 

Leveringstid

Diasence har en leveringstid på 1-4 hverdage fra vi har registeret din bestilling, men langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag.

Alle vores forsendelser sendes med GLS eller Post Danmark.

 

Forsendelsesomkostninger: Se de enkelte varer.

Vi leverer i hele Danmark.

Når pakken sendes fra vort lager, sendes en bekræftelse med track & trace oplysninger, så du kan spore din pakkes leveringsstatus.

 

Priser

Alle priser hos diasence.dk er inkl. 25 % moms og angivet i danske kroner (DKK). Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Garanti & reklamationsret

Diasence.dk yder garanti og reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser og gældende lovgivning i øvrigt.

 

Returret

Du har 21 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 21 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 21 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til mail@diasence.dk eller pr. telefon 98 34 26 00. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vedlæg venligst en kopi af den pågældende faktura samt en beskrivelse af hvorfor varen returneres. 

Derefter vil vi sørge for, at dine penge bliver tilbageført direkte til din konto.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det betalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder vores leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at 

fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den i den stand der er oplyst ved meddelelse om returnering.

Varen bedes fremsendt til nedenstående adresse:

 

Diasence

Fjellerad Bygade 51

DK-9260 Gistrup

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fra fortrydelsesretten:

Aftaler omfattet af forbrugeraftalelovens § 7, stk. 2:

 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 • Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis; 

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@ diasence.dk

 

Behandling af persondata

Når du handler hos Diasence, skal du som minimum oplyse navn, adresse, fødselsdato og år, telefonnummer samt e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling.

 

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjepart. Som bruger har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Efter endt handel forbeholder vi os ret til, at følge op på om din forsendelse har levet op til dine forventninger. 

Alle informationer, som du overdrager til Diasence.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres med en sikker kryptering. Diasence.dk er dataansvarlig, teknisk sikret og samt bemandet og overvåget 24 timer i døgnet. Diasence.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret.

 

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

 

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren.